Kunstveiling en kunstmarkt een succes

Mooie schilderijen, veel bezoekers, een gezellige sfeer én een totaalopbrengst van 1300 euro! Kortom, de kunstveiling en kunstmarkt die op 14 mei in het WZA gehouden werd ter gelegenheid van de Europese dag van de Beroerte, was zeer geslaagd.

 

Alle kunstwerken waren gemaakt door mensen die een beroerte hadden gehad en dat maakte de veiling tot een bijzondere gebeurtenis. Onder de bezielende leiding van ‘veilingmeester’ Erik Zwezerijnen (beeldend kunstenaar en ambassadeur van Drenthe) werd het ene na het andere kunstwerk gepresenteerd aan het publiek en hebben alle schilderijen een goed thuis gevonden. Bij een aantal kunstwerken werd er flink tegen elkaar op geboden, wat mooie eindbedragen opleverde. Allemaal voor het goede doel, want de opbrengst komt ten goede aan de regioafdeling Groningen/Drente van de CVA-vereniging Samen Verder.

De organisatie van de kunstmarkt en veiling was in handen van Stroke Service Assen, CVA-vereniging Samen Verder en Praktijk/Atelier Ilona Molenaar. Leerlingen van Vincent van Goghschool locatie Salland hielpen in de catering. Creatief bezig zijn kan voor iemand die een beroerte heeft gehad en te maken heeft met bijvoorbeeld geheugenstoornissen of spraakstoornissen, een verlossing zijn. Ook kan het veel ontspanning en plezier geven.

 

 


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Wegwijzer Hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. meer...