Pauline Stel gespecialiseerd verpleegkundige CVA van Icare

Even voorstellen….

Pauline Stel

Ik ben Pauline Stel en werk sinds 2010 bij Icare als CVA nazorg- en hartfalenverpleegkundige.

Hiervoor heb ik gewerkt op de afdeling Hartbewaking van een ziekenhuis en als ambulance verpleegkundige. Door deze verschillende functies heb ik veel ervaring opgedaan die ik goed kan gebruiken in mijn werk als nazorg verpleegkundige.

Het is mooi werk om mensen die net getroffen zijn door een beroerte, te begeleiden. Het is een grote schrik als dit je overkomt, voor de patiënt zelf maar ook voor de naaste familie. Als nazorgverpleegkundige kunnen patiënten bij mij terecht voor ondersteuning gedurende het hele revalidatie traject. Ik kom bij de mensen thuis en kan dan in een rustige omgeving alle informatie geven die nodig is. Iemand die een beroerte heeft gehad, is de eerste tijd vaak heel onzeker en heeft veel vragen. Tijdens mijn huisbezoeken neem ik alle tijd om met patiënten en hun naasten te praten over de dingen die hen bezighouden en waar ze zich zorgen over maken.

 

(Visited 34 times, 2 visits today)

Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Hersenletsel on Tour doet Friesland, Groningen en Drenthe aan!

Ruim 6 jaar geleden hebben vijftig mensen, het merendeel getroffen door NAH, voor het eerst door een deel van Nederland gefietst. Met dit evenement werd onder meer aandacht gevraagd voor diverse hersenaandoeningen, bekend als Niet Aangeboren Hersenletsel, kortweg NAH. Naast traumatisch hersenletsel door bijvoorbeeld een ongeval, zijn beroertes (CVA), Multiple Sclerose, Parkinson, Epilepsie, zuurstofgebrek na reanimatie en hersentumoren belangrijke oorzaken van NAH.  meer...