Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website van Stroke Service Assen. We streven ernaar dat alle informatie correct, begrijpelijk en actueel is. De informatie is gecontroleerd door artsen, verpleegkundigen en andere deskundigen. Het is de bedoeling dat de informatie een aanvulling is op de voorlichting die u van de hulpverleners zelf krijgt. Indien via de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij ons best doen dat zo snel mogelijk te corrigeren. Aan de website kunt u als bezoeker géén rechten ontlenen. Ook aanvaarden wij géén aansprakelijkheid voor eventuele schade die het gevolg is van informatie die via de website ter beschikking is gesteld.

 

Links
Op de website wordt u via links doorverwezen naar andere websites. Wij doen dit in de veronderstelling dat deze links voor u een toegevoegde waarde hebben. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de informatie die u op deze sites aantreft. Ook kunnen wij niet garanderen dat alle links werken. Regelmatig wordt door ons gecontroleerd of de links nog kloppen. Desondanks blijft de mogelijkheid bestaan dat in de tussentijd websites waarnaar verwezen wordt, een andere naam krijgen of worden opgeheven.
 

 

Persoonlijke gegevens
De persoonlijke gegevens die u op de website invult, worden uitsluitend gebruikt om uw bericht te beantwoorden. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden niet aan anderen ter beschikking gesteld dan degene(n) aan wie u uw bericht heeft geadresseerd.

 

(Visited 107 times, 2 visits today)

Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Hersenletsel on Tour doet Friesland, Groningen en Drenthe aan!

Ruim 6 jaar geleden hebben vijftig mensen, het merendeel getroffen door NAH, voor het eerst door een deel van Nederland gefietst. Met dit evenement werd onder meer aandacht gevraagd voor diverse hersenaandoeningen, bekend als Niet Aangeboren Hersenletsel, kortweg NAH. Naast traumatisch hersenletsel door bijvoorbeeld een ongeval, zijn beroertes (CVA), Multiple Sclerose, Parkinson, Epilepsie, zuurstofgebrek na reanimatie en hersentumoren belangrijke oorzaken van NAH.  meer...