Pauline Stel gespecialiseerd verpleegkundige CVA van Icare

Even voorstellen….

Pauline Stel

Ik ben Pauline Stel en werk sinds 2010 bij Icare als CVA nazorg- en hartfalenverpleegkundige.

Hiervoor heb ik gewerkt op de afdeling Hartbewaking van een ziekenhuis en als ambulance verpleegkundige. Door deze verschillende functies heb ik veel ervaring opgedaan die ik goed kan gebruiken in mijn werk als nazorg verpleegkundige.

Het is mooi werk om mensen die net getroffen zijn door een beroerte, te begeleiden. Het is een grote schrik als dit je overkomt, voor de patiënt zelf maar ook voor de naaste familie. Als nazorgverpleegkundige kunnen patiënten bij mij terecht voor ondersteuning gedurende het hele revalidatie traject. Ik kom bij de mensen thuis en kan dan in een rustige omgeving alle informatie geven die nodig is. Iemand die een beroerte heeft gehad, is de eerste tijd vaak heel onzeker en heeft veel vragen. Tijdens mijn huisbezoeken neem ik alle tijd om met patiënten en hun naasten te praten over de dingen die hen bezighouden en waar ze zich zorgen over maken.

 


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Europese Dag van de Beroerte 12 mei

Anders dan anders: Europese Dag van de Beroerte (EDvdB) 2020 Geen bijeenkomsten op meer dan 100 plaatsen in ons land, geen Hersenletsel on Tour... maar toch ook dit jaar een EDvdB, met ruim aandacht voor niet-aangeboren hersenletsel op sociale media! meer...