Per 1 januari 2021 stopt onze lotgenotengroep (ouderen) in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen

Beste mensen,
Per 1 januari 2021 stoppen wij met onze lotgenotengroep (ouderen) in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.
Sinds er in Assen 2 lotgenotengroepen (jongeren) is gekomen en de leeftijd ondertussen is opgehoogd naar 65 jaar is er binnen de groep (ouderen) nauwelijks of geen aanwas, momenteel nog 8 mensen.
Ik heb deze groep v.a. 1998 met heel veel plezier gedaan (22 jaar), eerst samen met Daan Jonker die helaas plotseling overleed in 2017. Gelukkig was er snel vervanging voor Daan. Ton Koelman was bereid om samen met mij de groep verder te leiden ondanks dat hij nog een volledige baan had, Ton nam 1x per maand een middag vrij. Heb met Ton heel prettig samen gewerkt.
Doordat: a) Ton per 1 januari een andere baan heeft kan hij niet meer zomaar vrij nemen en b) doordat er in deze groep maar 8 mensen zitten kun wij geen mensen van buitenaf uitnodigen en is de groep meer een soosachtig gebeuren geworden.
In overleg met de mensen van de groep hebben wij hier uitgebreid over gepraat en hebben we gezamenlijk besloten om op 1 januari te stoppen.
Omdat er in dit Corona jaar bijna geen groepsgebeuren kon plaats vinden is het voorstel dat wij wanneer het weer kan een afscheid van de groep zal zijn en afgesproken dat wij 2 x per jaar samen nog iets leuks gaan doen.
Ik blijf wel vrijwilliger, ben nog voorzitter van de “Stichting Vrienden Van” regio Groningen/Drenthe en heb ook nog zitting in het bestuur van de Landelijke “Stichting Vrienden Van”.
Ben ook zeker inzetbaar voor andere zaken binnen de vereniging Hersenletsel.nl
Ik wens iedereen alle goeds en vooral veel gezondheid toe.
Hartelijke groet, Hilly Nijenhuis.


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Wegwijzer Hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. meer...