Website de lucht in!

Op 7 oktober jl. is de website  www.strokeserviceassen.nl officieel gelanceerd. Dit gebeurde in een feestelijke stemming onder grote belangstelling van patiënten, partners en diverse hulpverleners.  

091014 diversen 182 (600 x 402)Als sprekers waren aanwezig de CVA-nazorgverpleegkundigen Marian Oosterhof en Mathilde Spoelstra en Hilly Nijenhuis-Weggemans, voorzitter van de CVA-Vereniging Samen Verder, afdeling Groningen/Drenthe. Zij gaven uitleg over het doel en de opzet van de website. Door Hilly Nijenhuis werd nog eens benadrukt hoe belangrijk de website is voor mensen die persoonlijk, als patiënt of als naaste, met een beroerte worden geconfronteerd. Er zijn altijd vragen en de website is dan een ideale vraagbaak en wegwijzer.

jongleursTegelijk met de nieuwe website werd ook het logo van de Stroke Service Assen onthuld: een figuurtje met daaromheen gekleurde ballen. Hilly Nijenhuis lichtte de symboliek van het logo toe: het figuurtje in het midden is de patiënt. De ballen eromheen symboliseren de verschillende facetten van het leven, zoals relaties, werk en hobby’s.

Balanceren.....

Balanceren.....

Leven is een kwestie van balanceren, zeker na een beroerte en het is dan de kunst om de ballen van het leven hoog te houden. In feite moet je na een beroerte als jongleur te werk gaan: proberen geen ballen te laten vallen en als er toch eens een bal valt, de moed niet verliezen.

Om deze gedachte te onderstrepen kregen vier jongleurs van kindercircus Bombari de gelegenheid hun kunsten te laten zien.

 

Feestelijk einde van de presentatie met een hapje en drankje.

Een feestelijk einde van de middag met een hapje en drankje.

091014 diversen 186 (600 x 402)

Hilly bedankt!


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Wegwijzer Hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. meer...