Partner en familie: Contact met lotgenoten

Als partner van iemand die een ernstige beroerte heeft gehad, krijg je te maken met problemen waar je misschien niet altijd raad mee weet. Het kan dan een opluchting zijn om contact te hebben met anderen die in een soortgelijke situatie verkeren. Ervaringen uitwisselen, je hart luchten, van anderen horen hoe zij het doen, is vaak prettig en leerzaam.
IMG_0210
De Nederlandse CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’ steunt mensen die zelf of in hun naaste omgeving met de gevolgen van een beroerte te maken hebben. Hersenletsel.nl heeft verschillende regioafdelingen waaronder de afdeling Noord Drenthe.

 

 

IMG_0212

Uitstapje naar Hooghalen.

Regelmatig worden er voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd en activiteiten ter ontspanning. Speciaal voor partners zijn er gespreksgroepen.

Uitgebreide informatie over Hersenletsel.nl is te vinden op de website, klik hier.

Contactpersoon van Hersenletsel.nl voor de afdeling Noord Drenthe is Hilly Nijenhuis-Weggemans. Klik hierom te weten hoe u haar kunt bereiken.


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Europese Dag van de Beroerte 12 mei

Anders dan anders: Europese Dag van de Beroerte (EDvdB) 2020 Geen bijeenkomsten op meer dan 100 plaatsen in ons land, geen Hersenletsel on Tour... maar toch ook dit jaar een EDvdB, met ruim aandacht voor niet-aangeboren hersenletsel op sociale media! meer...