Zaterdag 18 september Symposium ROEIEN MET DE RIEMEN DIE JE HEBT

De Afasie Vereniging Nederland, Cerebraal en de Nederlandse CVA-vereniging organiseren gezamenlijk het symposium ‘Roeien met de riemen die je hebt’. Het symposium is voor de leden van de verenigingen en direct betrokkenen.

Symposium NAH 2010 – Roeien met de riemen die je hebt.

Zaterdag 18 september – Westerbork – De Voorhof

De dagen zijn bedoeld voor onze leden en mensen uit hun directe omgeving. Er is rekening gehouden met specifieke behoeften zowel wat betreft de inhoud, als wat betreft de opzet. De lezingen zullen bondig zijn en er is veel tijd ingeruimd voor vragen aan de sprekers. Het tempo is aangepast, met een pauze na elke lezing. Er zal een rustruimte beschikbaar en ingericht zijn. Tussen de bedrijven door is er een informatiemarkt toegankelijk met standhouders die diensten of producten aanbieden die onze leden mogelijk interesseren.

Het programma van dag

 • 9.15 uur Ontvangst
 • 9.50 uur Opening
 • 10.00 uur Lezing 1, Communicatie met professionals
  Ellen Witteveen en Mariëlle Zwaga
 • 11.00 uur Koffiepauze
 • 11.20 uur Lezing 2, Onzichtbare gevolgen van hersenletsel – Hans van Dam
 • 12.30 uur Lunch
 • 13.30 uur Lezing 3, Seksualiteit, intimiteit en relaties na hersenletsel – Niels Farenhorst
 • 14.30 uur Theepauze
 • 14.50 uur Lezing 4, Regionaal initiatief op het gebied van NAH
 • 15.50 uur Afsluiting en mogelijkheid voor drankje en napraten.

In samenwerking met de Hogeschool Utrecht zullen studenten ‘ creatieve therapie’ tussen de lezingen door zorgen voor een ‘vrolijke noot’.

De kosten voor het bijwonen van één van de dagen bedragen €15,- per persoon. Koffie, thee, drankje en lunch zijn hierbij inbegrepen. U dient in bezit te zijn van een lidmaatschap van één van de drie verenigingen om uzelf en (een beperkt aantal) introducés op te geven. U kunt gebruik maken van het aanmeldformulier door onderaan op de link te klikken.

Na aanmelding krijgt u per e-mail een bevestiging met betalingsinstructies. Let op: Nadat uw betaling is ontvangen, is uw aanmelding pas definitief! Draag dus zorg voor een vlotte overschrijving, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Na uw aanmelding en betaling krijgt u per post het programma van de dag van uw keuze en de betreffende routebeschrijving gestuurd. Wanneer u voor meerdere personen de inschrijfkosten heeft voldaan, ontvangt u van dit pakketje een veelvoud.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Opmerking: Per symposium zijn er voor iedere vereniging 40 plaatsen beschikbaar. Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn kunt u op de wachtlijst geplaatst worden.


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Wegwijzer Hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. meer...