Partner en familie: Contact met lotgenoten

Als partner van iemand die een ernstige beroerte heeft gehad, krijg je te maken met problemen waar je misschien niet altijd raad mee weet. Het kan dan een opluchting zijn om contact te hebben met anderen die in een soortgelijke situatie verkeren. Ervaringen uitwisselen, je hart luchten, van anderen horen hoe zij het doen, is vaak prettig en leerzaam.
IMG_0210
De Nederlandse CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’ steunt mensen die zelf of in hun naaste omgeving met de gevolgen van een beroerte te maken hebben. Hersenletsel.nl heeft verschillende regioafdelingen waaronder de afdeling Noord Drenthe.

 

 

IMG_0212

Uitstapje naar Hooghalen.

Regelmatig worden er voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd en activiteiten ter ontspanning. Speciaal voor partners zijn er gespreksgroepen.

Uitgebreide informatie over Hersenletsel.nl is te vinden op de website, klik hier.

Contactpersoon van Hersenletsel.nl voor de afdeling Noord Drenthe is Hilly Nijenhuis-Weggemans. Klik hierom te weten hoe u haar kunt bereiken.

(Visited 1.124 times, 8 visits today)

Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Hersenletsel on Tour doet Friesland, Groningen en Drenthe aan!

Ruim 6 jaar geleden hebben vijftig mensen, het merendeel getroffen door NAH, voor het eerst door een deel van Nederland gefietst. Met dit evenement werd onder meer aandacht gevraagd voor diverse hersenaandoeningen, bekend als Niet Aangeboren Hersenletsel, kortweg NAH. Naast traumatisch hersenletsel door bijvoorbeeld een ongeval, zijn beroertes (CVA), Multiple Sclerose, Parkinson, Epilepsie, zuurstofgebrek na reanimatie en hersentumoren belangrijke oorzaken van NAH.  meer...