Minisymposium Stroke Service Assen 2017

Stroke Service Assen heeft op 8 maart 2017 een minisymposium Stroke Service Asssen in beweging! Beweegt U  mee? voor verpleegkundigen, paramedici, artsen en eerstelijns-zorgprofessionals die te maken hebben met CVA-zorg in Assen en omgeving gehouden.

Stroke Service Assen heeft sinds de start een hele ontwikkeling doorgemaakt. Het zorgpad CVA is een levend ‘pad’ waaraan, binnen de gehele keten, voortdurend multidisciplinair gewerkt wordt om optimale kwaliteit te bieden. Steeds vindt er afstemming plaats ketenbreed, maar ook landelijk. Ervaringen van de CVA cliënten en familie worden gemeten, klinimetrie wordt bijgehouden en nieuwe evidence based behandelingen worden geïmplementeerd. Scholing wordt met elkaar gedeeld. Als Stroke partners houden we elkaar scherp en zijn continu in beweging.

Om de professionals op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen heeft Stroke Service Assen een avondvullend programma opgesteld voor professionals.

Hoe zit het met verwijzers? Als je wilt weten waar je jouw cliënt naar verwijst moet je in beweging komen om je te verdiepen in wat er in de Stroke Service Assen geboden wordt aan neurorevalidatie. Wat gebeurt waar en wat zijn de meest recente behandelmogelijkheden en ontwikkelingen binnen de Stroke Service Assen.

 

Om het programma nog eens terug te zien klik hier.

Voor de informatie die aangeboden werd klik hier.

 

(Visited 71 times, 1 visits today)

Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Bijeenkomst op 8 mei in het WZA Dag van de Beroerte in Assen

Dinsdag 8 mei 2018 is de veertiende Europese Dag van de Beroerte. Meer dan honderd instanties in Nederland organiseren op of rond deze datum informatiebijeenkomsten over een beroerte (CVA). Ook Stroke Service Assen doet mee: op 8 mei is er een informatieavond in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen georganiseerd. meer...