Moeite met het invullen van uw belastingaangifte?

Terug naar Nuttige informatie: hulp bij de verzorging thuis

 

Veel ouderen hebben moeite met het invullen van de belastingaangifte. Zeker als ze last hebben van gezondheidsproblemen, valt het niet mee zelf dit formulier in te vullen. Zelfstandig wonende 55-plussers in Assen kunnen hiervoor een beroep doen op mijnbuurtassen.nl of vaartwelzijn.nl

 

 

(Visited 355 times, 2 visits today)

Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Tip: Medisch woordenboek op reis

Ziek worden in het buitenland is niet prettig, maar u kunt zich er wel op voorbereiden. Klik hier voor het medisch woordenboek. Hier kunt u in zes talen opzoeken hoe je woorden als bijvoorbeeld ‘brandwond’,’breuk’ of ‘flauwvallen’ vertaalt. meer...