Moeite met het invullen van uw belastingaangifte?

Terug naar Nuttige informatie: hulp bij de verzorging thuis

 

Veel ouderen hebben moeite met het invullen van de belastingaangifte. Zeker als ze last hebben van gezondheidsproblemen, valt het niet mee zelf dit formulier in te vullen. Zelfstandig wonende 55-plussers in Assen kunnen hiervoor een beroep doen op mijnbuurtassen.nl of vaartwelzijn.nl

 

 


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Samen beslissen in de CVA revalidatie

Het Kennisnetwerk CVA NL heeft een animatiefilmpje ontwikkeld over Samen Beslissen met patiënten met een beroerte ( CVA of hersenletsel). Hierin wordt verteld wat Samen Beslissen inhoudt en hoe dit in de praktijk toe te passen.
meer...