Mijn zoektocht

Rob van Ojen werd in 2002 en 2010 getroffen door een herseninfarct. Een moment van enkele seconden met vele gevolgen. Het veranderde zijn leven drastisch.

Een moeilijke zware en jarenlange zoektocht volgt.
Hij vertelt over het kwijtraken van zichzelf.

Rob heeft na het krijgen van zijn infarct niet meer de mogelijkheden om te lezen en te schrijven. Rob is op zoek gegaan naar nieuwe wegen om te communiceren.

Zijn emoties werden vastgelegd in beelden. Vele tekeningen en schilderijen werden gemaakt.
Van woorden werden zinnen geformuleerd en ontstonden er ontroerende gedichten. Samen met Rob is er teruggekeken naar het zware proces dat hij heeft doorgemaakt en wat ervoor nodig was om weer terug te komen.

Rob zijn woorden zijn opgeschreven in korte zinnen waardoor uiteindelijk dit boekje is ontstaan. In dit boek vertelt Rob zijn ervaringen op een ontroerende maar realistische en directe manier.

Het boek is verkrijgbaar. Klik hier.

Rob heeft een eigen website, ga naar http://kleurrob.nl voor meer informatie.


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Mantelzorg en ontspanning, gaat dit samen?

Op 14 mei 2019 organiseert Stroke Service Assen een bijeenkomst voor mantelzorgers van een naaste die getroffen is door een beroerte. Waar: In Het Schakelveld Witterhoofdweg 1-A, 9405 HX Assen Tijd: 19.30-21.30 uur (ontvangst v.a.19.00 uur, na afloop een hapje en drankje) Aanmelden info@strokeserviceassen.nl Kosten: gratis Geen internet? U kunt zich telefonisch aanmelden bij Marian Kuper, verpleegkundig specialist i.o. WZA (0592) 32 57 26 (ma t/m wo) meer...