Website 5 jaar in de lucht.

Vandaag 9 oktober  is het 5 jaar geleden dat de website  www.strokeserviceassen.nl gelanceerd is. We willen dit gebeuren niet onopgemerkt laten.

De lancering gebeurde in een feestelijke stemming onder grote belangstelling van patiënten, partners en diverse hulpverleners.  

jongleursTegelijk met de nieuwe website werd ook het logo van de Stroke Service Assen onthuld: een figuurtje met daaromheen gekleurde ballen. De symboliek van het logo is: het figuurtje in het midden is de patiënt. De ballen eromheen symboliseren de verschillende facetten van het leven, zoals relaties, werk en hobby’s.

Leven is een kwestie van balanceren, zeker na een beroerte en het is dan de kunst om de ballen van het leven hoog te houden. In feite moet je na een beroerte als jongleur te werk gaan: proberen geen ballen te laten vallen en als er toch eens een bal valt, de moed niet verliezen.

Om dit gebeuren ook vandaag een feestelijk tintje te geven hebben we in de hal van het Wilhelmina Ziekenhuis een stand waar u terecht kunt met vragen over een beroerte en wij hebben een prijsvraag uitgezet.

Hieronder ziet u een bokaal met walnoten ‘hersenen’.

Vraag: hoeveel walnoten zitten er in de bokaal?

U kunt uw antwoord sturen naar info@strokeserviceassen.nl met uw naam en het aantal walnoten.

De winnaar wordt 14 oktober 2014 bekend gemaakt op deze website en ontvangt een presentje van Stroke Service Assen werkgroep voorlichting.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

We hopen u vandaag te mogen ontvangen in de hal van het ziekenhuis.

Uit het aantal inzendingen blijkt dat er niemand het juiste aantal heeft geraden. Het juiste aantal was 112. De winnaar die het dichtst in de buurt was is de fam Joustra. Zou u contact met ons willen opnemen op telefoonnummer 0612936130. Fam Joustra van harte gefeliciteerd!

 


Print deze pagina Print deze pagina

Heeft u vragen?

Een vraag voor de CVA-nazorgverpleegkundigen?

Bel of mail

Een vraag voor CVA-vereniging ‘Hersenletsel.nl’?

Bel of mail

Nieuws

Wegwijzer Hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. meer...